Outdoor Expert Saariselkä and OneSport, the Finnish distributor for Pirelli tires, have agreed on cooperation regarding the Saariselkä MTB Stages. Our team has been testing Pirelli tires on the trails in Saariselkä for nearly two years, and the tires have proved themselves durable, grippy, and fast rolling.

As we all know, durability is the most important quality of the tires here in Saariselkä. After our experiences, we can warmly recommend Pirelli tires to everyone who is not willing to have a flat tire on Kaunispää, Palopää, Kiilopää, Ahopää, or Iisakkipää during the race. We will publish our tire recommendations during the summer. Stay tuned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s